Vaxning

Vaxa bort oönskat hår

Jag utför vaxning av ben, bikinilinjen, rygg och axlar. Vi gör även brasiliansk vaxning.
I vaxningsbehandlingarna använder jag mig av produkter från Lycon Nordic. Lycon vax består endast av de bästa ingredienserna tillgängliga på marknaden.

 

vax medel

 

Brasiliansk vaxning – Gör det ont?

Första gången du gör en brasiliansk vaxning kan det göra ont. Detta på grund av att håren är grova och att de sitter hårt i hårsäckarna. Alla har olika smärttröskel och förutsättningar. Om du gör en brasiliansk vaxning regelbundet kommer håret att bli tunnare och de kommer inte heller att sitta lika hårt i hårsäckarna, vilket betyder att det inte gör lika ont som första gången. Om du däremot väntar längre eller rakar emellan en brasiliansk vaxning så hinner håren rota sig och smärtan och resultatet liknas som vid första tillfället.

Behandlingen tar bara 30-40 minuter och jag som utför din brasilianska vaxning har lång erfarenhet och är duktig. Jag fixerar huden och rycker snabbt, små områden i taget och i största mån endast en gång på samma ställe.

Du behöver inte vara nervös eller känna dig obekväm

Innan första gången besöket kan många känna sig nervösa eller obekväma att behöva klä av sig inför en främmande människa och få en brasiliansk vaxning. Salong Hälsa & Skönhet har en trygg miljö och vi är professionella. Jag har utfört brasiliansk vaxning i många år och vi är här för din skull. Du behöver absolut inte vara nervös eller känna dig obekväm när du får din brasilianska vaxning.

Pris Vaxning

Vaxning Halva ben

Pris: 500 kr


Vaxning Bikini linjen

Pris: 500 kr


Vaxning Halva ben + bikini linjen

Pris: 600 kr


Vaxning Hela ben+ bikini linjen

Pris: 900 kr


Brasiliansk vaxning

Pris: 600 kr


Vaxning Rygg och Axlar

Pris: 500 kr


Våra Behandlingar