Permanent Make-up

Vakna vacker varje morgon med permanent make-up

Visst skulle det vara skönt att vakna fräsch och snygg och slippa stå framför badrumsspegeln varje morgon?VEETO underarm ....colour wash 3...KW

Utan make-up känner sig många av oss bleka och färglösa. Faktum är att de flesta vinner på att ha lite make-up. Lite lagom färg i ansiktet gör att vi får ett piggare och trevligare utseende.

För dig som vill men inte orkar eller har tid att bry dig så mycket om utseendet finns ett sätt att få make-upen bestående. Du behöver inte oroa dig för kludd när ögonen rinner eller för problem om du är allergisk mot vanligt smink.

Med permanent make-up får du en snygg fräsch och helt naturlig make-up som sitter i flera år!

Namnlöst-3

Hur görs behandlingen?

permanent make-upBehandlingen går ut på att mineralpigment inplanteras i översta hudlagret med en dermograf. Behandlingen är ytlig och färgen bleknar gradvis bort och försvinner efter två till fem år. Valet av färg och form är ett viktigt steg före själva pigmenteringen.

 

Varje ansikte är unikt och tillsammans prövar man ut en färg och form som passar. Det finns en stor mängd färgnyanser att välja mellan, bäst är att välja en naturlig ton. Tidsåtgången för eyeliner, ögonbryn och läpplinje är ungefär en och en halv timme per område. Väljer man att fylla hela läpparna tar det något längre tid.

Resultatet blir en fantastisk naturtroget och precis så som du önskar.

permanent make-up före och efter

 

Permanent make-up för den aktiva kvinnan

Permanent pigmentering är perfekt för den aktiva kvinnan som vill se fräsch ut dygnet runt. Det handlar inte om att lägga en fest make-up, utan om att förstärka och markera det man redan har. Behandlingen gör inte ont, de flesta känner ytterst lite eftersom man blir bedövad. Dagen efter kan man vara lite svullen om man har gjort eyeliner. Man kan gå tillbaka till jobbet samma dag som man gjort en pigmentering.

 

Lång erfarenhet av pigmentering

Auktoriserad hudterapeut och medlem i Sveriges Hudterapeuts Riksorganisation (SHR) och Cide SCO International.


Pris permanent make-up

Ögonbryn

Ögonbrynen betyder mycket för en kvinnas utseende, de är ansiktets inramning och med vacker färg och form ger de ansiktet ett ordentligt lyft. Tunna fina strån ritas in i huden och ger en snygg form och färg.

Pigmenteringar ögonbryn 4500:-


Läppar

Med färg på läpparna och en skickligt målad läpplinje kan du förstärka och framhäva dina läppar och dessutom få läpparna att se fylligare ut.

Från 4500:-


Eyeliner

Färg längst ögonfranskanter gör att fransarna ser längre och tätare ut, markerar också fint ögats form.

Från 4500:-


Våra behandlingar