Botox/Restylane

Botox & Restylane behandlingar

 

RynkguideBotox-640x420 (1)

 

Botulinumtoxin – Rynkor

Rynkor är en del av ansiktets åldrande och skrattrynkor kan vara charmerande. Men arga och sura rynkor kan ge fel budskap via kroppsspråket och är ofta något man vill korrigera. Rynkor uppstår när huden förlorar volym och elasticitet och har ofta ett samband med de mimiska muskler som finns i ansiktet men kan också uppstå på grund av tyngdkraftens verkningar.

 

Muskelavslappnande botulinumtoxinbehandling av rynkor

Muskelavslappande behandling med botulinumtoxin kan användas för att behandla rynkor i ansiktet som orsakas av ansiktets mimiska muskler, t.ex. mellan ögonbrynen, i pannan, runt ögon och mun. Man kan även öppna upp blicken och göra ett litet ögonbrynslyft. Muskelavslappning kan också användas för behandling av näsrynkor, neddragna sura mungipor, rynkor
runt munnen, skrynklig haka samt för att lyfta överläppskonturen och ge en sensuell mun. På halsen används behandlingen för att strama upp käklinjen.

Muskelavslappande behandling är inte särskilt smärtsam eftersom den sker med en mycket tunn nål. Effekten kommer inom några dagar och sitter i 3-6 månader.

I ansiktet arbetar vi med mycket små doser och försvagar muskeln precis så mycket som behövs för att släta ut rynkan men ändå behålla en mimik i ansiktet.

 

 


 

 

restylane_reg_logo

Restylane

Restylane

Med åldern, minskar mängden fett, kollagen, elastin och hyaluronsyra i huden, vilka är ämnen som ger volym och stöd till vårt ansikte. Benstommen och våra muskler förlorar också volym. Med tiden ser du begynnande linjer, fåror och rynkor som tillsammans med förlusten av volym i ansiktet visar synliga tecken på åldrande.

Gelen i Restylane fillers liknar kroppens egen hyaluronsyra och är speciellt framtagen för att arbeta i hudens olika lager för att ersätta eller återskapa volym och förbättrar hudens kvalitet och struktur. Restylane fillers är inte permanenta, och tillåter dig därför att ha kontroll över hur du ser ut.
Restylane fillers och Restylane skinbooster kan vitalisera och förbättra dina ansiktsdrag genom en mängd möjliga behandlingar.

  • Jämna ut linjer och veck runt näsa och mun
  • Ge volym till dina läppar
  • Minska linjer i pannan och runt ögonen
  • Definiera och återställa volymen i dina kinder
  • Forma och konturera synliga tecken på åldrande
  • Återfukta din hud, inifrån och ut, och skapa ökad spänst samt förbättrad struktur och lyster i huden

Pris Botox

1 område 3700Kr
För tillkommande områden tillkommer 1000Kr per område


Pris Restylane

0,5ml Restylane 2700 kr
1 ml Restylane 3400 kr


Våra Behandlingar